Meijboom & Meijboom is een administratiekantoor uit Oosterwolde(gld) en is gespecialiseerd in alles met betrekking tot administratie en belastingen.

Wij zijn reeds vele jaren werkzaam in de administratieve sector en hebben een ruime ervaring in het opzetten van geautomatiseerde boekhoudingen en het werken met diverse pakketten. De werkzaamheden verrichten wij bij bedrijven en particulieren thuis, maar kunnen wij eveneens vanuit ons kantoor aan huis verrichten.

Door onze vaste kosten laag te houden, kunnen wij tegen gunstige tarieven werken. Bovendien houden we van persoonlijk contact en een flexibele dienstverlening. Het is mogelijk de administratie bij u thuis op te komen halen of  ’s avonds een afspraak te maken.

Verder werken wij met diverse boekhoudpakketten en een klantportaal. Deze programma’s zorgen ervoor dat wij de boekhouding tegen een laag tarief zonder kwaliteitsverlies kunnen verzorgen. Het maakt ons niet uit of u uw zaken nu schriftelijk of digitaal wilt regelen. Digitaal werken via uw eigen klantportaal levert verschillende voordelen op: de kosten kunnen laag blijven en u bent vervolgens ook weer in de gelegenheid de salarisstroken op uw eigen briefpapier te printen.